hrvatski | english

Neoinfo

HOK osiguranje

Adeo™ DMS – Sustav za upravljanje dokumentima

Kao odgovor na organizacijske probleme s kojima se HOK osiguranje, kao jedna od najbrže rastućih osiguravajućih kuća na hrvatskom tržištu, susrelo, uspješno smo implementirali naš Adeo™ DMS – Sustav za upravljanje dokumentima, te ga prilagodili njihovim specifičnim potrebama.

Implementacija se sastoji od tri modula koji pokrivaju ključne aspekte poslovanja kuće: obrada šteta, prikupljanje podataka o policama te ulazna pošta. Za svaki modul implementirano je korisniku prilagođeno sučelje te radni slijed koji u potpunosti prati poslovne procese kuće.

Sustav je u produkciji u većini servisnih centara HOK osiguranja, kao interna aplikacija.

Web-shop

Na adresi https://webshop.hok-osiguranje.hr dostupna je kupovina svih većih osiguravajućih proizvoda kuće, poput police dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, putnog zdravstvenog osiguranja i drugih polica.

Neoinfo je u potpunosti odradio razvoj, dizajn arhitekture rješenja i puštanje u produkciju, a kao odabrane tehnologije za ovaj projekt koristili smo Microsoft ASP.Net u pozadini i JavaScript jQuery za front end.

Mobilna aplikacija za prodaju osiguranja

Kao pomoćni alat za prodajne agente HOK osiguranja razvili smo mobilnu aplikaciju, koja na temelju upisane registracije vozila prodajnom agentu servira podatke o polici osiguranja i o osiguravatelju.

Aplikacija je razvijena za Andorid platformu.